Премини към основното съдържание

Пътуващата фотоизложба, посветена на 130-та годишнина от създаването на Българската статистика беше открита във Велико Търново

Публикувано на: 17.03.2010 - 11:40
На 16 март пътуващата фотоизложба, посветена на 130-та годишнина от създаването на Българската статистика беше официално открита от главния секретар на НСИ г-н Веселин Василев в сградата на Община Велико Търново. Тя е включена в програмата на проявите, предшестващи празника на град Велико Търново - 22 март.
Приветствие от страна на домакините поднесе Заместник - кмета на Община Велико Търново Йордан Грозданов. На откриването присъстваха представители на общинската администрация, ръководители на териториални структури на изпълнителната власт, преподаватели от Великотърновския университет „Св.св.Кирил и Методий”, бивши и настоящи служители на Териториално статистическо бюро-Велико Търново.
Фотоизложбата се реализира по проект „Прозрачна и достъпна информация – прозрачна, достъпна и ефективна администрация”, финансиран от Оперативна програма „Административен капацитет”, приоритетна ос „Добро управление”, подприоритет 1.2. „Прозрачна и почтена държавна администрация”, Бюджетна линия BG051PO002/08/1.2-04.