Стопанската конюнктура през декември 2013 година
През декември 2013 г. общият показател на бизнес климата се понижава с 3.4 пункта спрямо равнището си от предходния месец поради влошения бизнес клима ...
През декември 2013 г. общият показател на бизнес климата се понижава с 3.4 пункта спрямо равнището си от предходния месец поради влошения бизнес клима ...
Индексът на цени на производител на вътрешния пазар през ноември 2013 г. е на равнището от предходния месец, а спрямо съответния месец на предходната ...
Пътуванията на български граждани в чужбина през ноември 2013 г. са 245.0 хил., или с 2.9% под регистрираните през ноември 2012 година. Най-голям отно ...
Резултатите от проведеното изследване за използване на информационно-комуникационните технологии от домакинствата и лицата показват, че през 2013 г. п ...
През януари 2013 г. делът на предприятията, които имат достъп до интернет, достига до 89.1%, или с 1.7 процентни пункта повече в сравнение с предходна ...
През периода януари - октомври 2013 г. износът на България за трети страни се увеличава с 5.1% спрямо съответния период на предходната година и е в ра ...
През октомври 2013 г. в страната са функционирали 1 898 средства за подслон и места за настаняване с над 10 легла - хотели, мотели, къмпинги, хижи и д ...
По предварителни данни през октомври 2013 г. индексът на промишленото производство, изчислен от сезонно изгладените данни, нараства с 1.5% в сравнение ...
По предварителни сезонно изгладени данни през октомври 2013 г. оборотът в раздел „Търговия на дребно, без търговията с автомобили и мотоциклети” по съ ...
По предварителни данни през октомври 2013 г. индексът на продукцията в сектор „Строителство”, изчислен въз основа на сезонно изгладени данни, е с 0.5% ...
През периода януари - септември 2013 г. износът на България за ЕС се увеличава с 9.0% спрямо същия период на предходната година и е в размер на 19.5 м ...
Индексът на цени на производител на вътрешния пазар през октомври 2013 г. е с 0.2% под равнището от предходния месец, а спрямо съответния месец на пре ...
Copyright © 2025 НСИ Всички права запазени