Премини към основното съдържание

Онлайн гласуване за избор на участници в европейския кръг на Европейската олимпиада по статистика за ученици 2024

Днес, 1 април, започва онлайн гласуването за презентациите в публичния кръг на Европейската олимпиада по статистика за ученици 2024. Тук можете да се запознаете с представянията и идейните проекти на 11-те отбора, допуснати до участие в този етап на състезанието. Онлайн гласуването е с тежест 25% в окончателната оценка. И в двете възрастови категории - А и Б, ще бъдат отличени по два отбора, които ще премерят сили в европейския кръг на олимпиадата. Гласувайте за Вашия фаворит до 11 април включително. Задачата беше да се разработи идея за реализиране на видеоклип на тема: „Някога всичко беше по-хубаво – истина ли е?“.

За да изберете най-достойните, разгледайте разработените от всеки отбор две презентации. Едната ще Ви запознае със състезателите, а другата - с техните идеи.

Окончателното класиране ще бъде публикувано на 13.04.2023 година. На тази дата започва европейският кръг на олимпиадата.

Ако вече сте избрали отборите, които да представят страната ни в европейския кръг на олимпиадата, моля, гласувайте до 11.04.2024 г. (от един IP адрес може да се гласува до 5 пъти).

Посочете любимия си отбор в КАТЕГОРИЯ А:
Посочете любимия си отбор в КАТЕГОРИЯ Б: