За да виждате този флаш Ви е нужен
Adobe Flash Player версия 8 или по-висока!

Get Adobe Flash player


С посещение в област Враца приключи обиколката на председателя и главния секретар на НСИ в Северозападна България


С посещение в област Враца приключи обиколката на председателя и главния секретар на НСИ в Северозападна България16 Февруари 2011 г.

Председателят на НСИ доц. д-р Мариана Коцева и главния секретар Цветан Нанов бяха на посещение в област Враца.
В Областна администрация ръководството на НСИ се срещна с Валентин Литов – заместник-областен управител и председател на Областната комисия по преброяването. На срещата присъстваха заместник областния управител Цветелина Теофилова и директорът на Териториално статистическо бюро във Враца Николай Петков.
След срещата доц. Коцева и г-н Нанов дадоха пресконференция на национални и местни медии. На присъстващите журналисти беше изказана благодарност за много добрата разяснителна кампания и отразяването на Преброяване 2011. Беше отговорено на редица въпроси свързани с работата по кампанията. Директорът на ТСБ гр.Враца Николай Петков съобщи първите междинни резултати от традиционното преброяване, които за област Враца са 30.85%, а заедно с електронно преброилите се 65.23% град Враца се е преброил до момента общо 81.24%.
Последваха срещи в Община Враца и в Община Мездра. На срещата в Община Враца ръководството на НСИ и проведе разговор със заместник-кмета Ани Василева, секретаря Пламен Кръстев и Виолета Павлова – председател на общинската преброителна комисия.
В община Мездра бяха посрещнати от кмета Иван Аспарухов и Нина Данколова – председател на общинската преброителна комисия. Срещата бе много ползотворна и за двете страни.


Картинка 615.23KB Снимка

назад

Преброяване 2011 население
Електронно преброяване
 Пробно преброяване 2010
ЕС преброяване 2011
Преброяване 2001 - резултати