За да виждате този флаш Ви е нужен
Adobe Flash Player версия 8 или по-висока!

Get Adobe Flash player


Ръководството на НСИ на работно посещение в област Монтана


Ръководството на НСИ на работно посещение в област Монтана
15 Февруари 2011 г.

Председателят на НСИ доц. д-р Мариана Коцева и главният секретар Цветан Нанов се срещнаха с областния управител на Област Монтана Ивайло Петров. На срещата присъстваха заместник-областните управители Ивайло Алексиев и Димитрана Кънчева, както и директорът на Териториално статистическо бюро в Монтана Бойка Борисова.
Последва среща с кмета на Община Монтана Златко Живков и секретаря на общината и председател на Oбщинската преброителна комисия Мариус Конов.
Обиколката на доц. Коцева и г-н Нанов продължи със срещи с кметовете на Лом и Чипровци – Пенка Пенкова и Захари Замфиров.
На всички срещи беше обсъден успешно проведеният първи етап от Преброяване 2011 – по интернет. Беше изразено задоволство от големия интерес към онлайн-преброяването като резултат от сътрудничеството между институциите. Традиционното преброяване в област Монтана протича според очакванията и се спазва времевия график за посещенията на преброителните участъци. Има тенденция много от преброителите да приключват работата си много преди крайния срок - 28 февруари.

назад

Преброяване 2011 население
Електронно преброяване
 Пробно преброяване 2010
ЕС преброяване 2011
Преброяване 2001 - резултати