Светът на статистиката

Председателят на НСИ връчи награда по повод „2013 – Международна година на статистиката“

Председателя на НСИ д-р Ренета Инджова връчва наградата

Председателят на НСИ д-р Ренета Инджова връчва наградата

По покана на председателя на НСИ д-р Ренета Инджова на 29.04.2013г. в Националния статистически институт се проведе среща с г-н Свилен Донев ученик в Първа английска гимназия, спечелил трета награда в международния конкурс за изработване на видеоматериал по повод „2013– Международна година на статистиката“ с видеоклип, озаглавен „Статистиката– граматика на науката“.

Председателят на НСИ връчи на победителя поздравителен адрес и специална награда-мемориална монета „2013- Международна година на статистиката“.

На срещата присъстваха директорът на гимназията, преподаватели, статистици и съученици на г-н Свилен Донев.

Връчване на награда по повод „2013 – Международна година на статистиката“Председателя на НСИ д-р Ренета Инджова връчва наградатаПредседателят на НСИ д-р Ренета Инджова връчва наградатаПредседателят на НСИ д-р Ренета Инджова връчва наградатаПредседателят на НСИ д-р Ренета Инджова връчва наградатаСвилен Донев и участници в срещатаПрезентация на видеоматериалаПрезентация на видеоматериалаУчастници в срещатаУчастници в срещатаУчастници в срещатаУчастници в срещата в библиотеката на НСИУчастници в срещата в библиотеката на НСИВръчване на награда по повод „2013 – Международна година на статистиката“