Премини към основното съдържание

Каталог на статистическите издания 2012

Публикувано на: 23.11.2011 - 13:15
Националният статистически институт представя на вниманието на своите потребители "Каталог на статистическите издания 2012".
Каталогът съдържа подробна и ясно структурирана информация за печатните и електронните издания на НСИ през 2012 година. Публикациите са обособени в три теми: "Общи статистически издания", "Население и социални статистики" и "Икономика". За всяко издание е посочено: заглавие на изданието, кратко представяне на съдържанието му, периодичност, международен идентификационен код, вид на изданието - печатно или електронно, цена и срок на издаване.
В съответствие с международната практика НСИ предлага печатни издания и аналогична електронна версия на CD, както и издания, които са на разположение безплатно в сайта на НСИ и могат да бъдат закупени на CD.
Надяваме се, че каталогът на предлаганите от НСИ статистически публикации ще бъде полезен и ще улесни търсенето и намирането на статистически данни.
 
АБОНАМЕНТ И ПРОДАЖБИ
 
Абонирането за публикациите на НСИ (печатни и електронни) се извършва в отдел "Пресцентър и публикации" (e-mail: [email protected]) и в териториалните статистически бюра в областните центрове.
Желание за получаване на статистически издания може да бъде заявено и като се попълни отпечатаното в края на каталога приложение и се изпрати на следния адрес:
Национален статистически институт, отдел "Пресцентър и публикации", ул. "Панайот Волов" № 2, 1038 София
 
Абонаментът за изданията се извършва:
В брой
- За гр. София - Касата на НСИ ул. "Панайот Волов" № 2
- За страната - Териториалните статистически бюра в областните центрове
По банков път
Чрез банковата сметка на НСИ:
IBAN: BG84 BNBG 9661 3000 1190 01
BIC: BNBGBGSD
БНБ - СОФИЯ
 
Закупуването на публикациите на НСИ може да се извърши в:
• Библиотеката на НСИ на ул. "П.Волов" № 2, гр. София 1038.
• Териториалните статистически бюра на НСИ в областните центрове.
Посочената в каталога единична цена на изданието е с включени ДДС и пощенски разходи.
За всички клиенти, закупили или направили абонамент за изданията на НСИ на стойност над 200 лв., ще бъде направена 25% отстъпка.
Списъкът на заплатените издания трябва да бъде изпратен в отдел "Пресцентър и публикации" на НСИ (e-mail: [email protected]) или в СБ, придружен с точния адрес, на който да бъдат получени.
Фактури се издават към датата на постъпване на превода по сметката на НСИ.