Премини към основното съдържание

Каталог 2007

Публикувано на: 06.11.2006 - 13:49
Националният статистически институт има удоволствието да представи на вниманието на своите потребители новия "Каталог на статистическите издания - 2007".
Каталогът съдържа подробна и ясно структурирана информация за печатните и електронните издания на НСИ през 2007 година. Публикациите са обособени в четири теми: "Общи статистически издания", "Население и социални статистики", "Икономика" и "Национални класификации". За всяко издание е посочено: заглавие на изданието, кратко представяне на съдържанието му, периодичност, международен идентификационен код, вид на изданието - печатно или електронно, цена и срок на издаване.
В съответствие с международната практика през 2007 г. НСИ предлага печатни и електронни издания и електронна версия на по-голямата част от печатните си издания.
Надяваме се, че каталогът на предлаганите от НСИ статистически публикации ще бъде полезен и ще улесни търсенето и намирането на статистически данни.
Каталогът на статистическите издания се предлага на потребителите като печатно и като електронно издание в сайта на НСИ.
Каталог 2007 може да бъде изтеглен в pdf формат от тук.
Отдел "Публикации"
АБОНАМЕНТ И ПРОДАЖБИ
 
Абонирането за публикациите на НСИ (печатни и електронни) се извършва в отдел "Публикации" (e-mail: [email protected]) и в териториалните статистически бюра. Желание за получаване на статистически издания може да бъде заявено и като се попълни отпечатаното в края на каталога приложение и се изпрати на следния адрес:
Национален статистически институт, отдел "Публикации", ул. "Панайот Волов" №2, 1038 София
Закупуването на публикациите на НСИ в зависимост от вида им може да се извърши по следните начини:
- Печатни публикации - в книжарницата на ул. "П.Волов" № 2; в отдел "Публикации" на НСИ и в териториалните статистически бюра.
- Електронни публикации - в отдел "Публикации" на НСИ и в териториалните статистически бюра.
Посочената в каталога единична цена на изданието е с включени ДДС и пощенски разходи.
За всички клиенти, закупили или направили абонамент за изданията на НСИ в отдел "Публикации" или в териториалните статистически бюра на стойност над 200 лв., ще бъде направена 25% отстъпка.
 
ПЛАЩАНИЯТА СЕ ОСЪЩЕСТВЯВАТ ПО СЛЕДНИЯ РЕД:
 
В брой
За гр. София
Касата на НСИ ул. "Панайот Волов" № 2
За страната
Териториалните статистическите бюра в областните центрове
 
По банков път
Чрез банковата сметка на НСИ:
IBAN BG84 BNBG 9661 3000 1190 01
BIC BNBGBGSD
БНБ - СОФИЯ
 
Закупуване и абонамент за изданията на НСИ от други страни се извършва единствено по банков път по начина, описан в "Каталога на статистическите издания" на английски език.
Списъкът на заплатените издания трябва да бъде изпратен в отдел "Публикации" на НСИ (e-mail: [email protected]) или в ТСБ, придружен с точния адрес, на който да бъдат получени.
Фактури се издават към датата на постъпване на превода по сметката на НСИ.
Крайният срок за приключване на абонаментната кампания за изданията на НСИ е 31 март 2007 година.